Monday, September 5, 2016

5η ΠΑΝΘΕΣΑΛΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΟΑΧ






Προς: ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κυρίες και κύριοι,
     Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην 5ηΠανθεσσαλική Ορειβατική Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στον Όλυμπο, το βουνό των μύθων και των θεών,  στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τους ορειβάτες και παράλληλα να απολαύσουμε τον Όλυμπο και να περπατήσουμε στα μονοπάτια του. 
      Ο χώρος συνάντησης ορίστηκε το ΚΕΟΑΧ και οι εγκαταστάσεις του, πουαποτελούν τον κατάλληλο χώρο για να φιλοξενηθούν οι ορειβάτες της Θεσσαλίας. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον κάθε σύλλογο να δηλώσει τα άτομα τα οποία θα διανυκτερεύσουν στο καταφύγιο του ΚΕΟΑΧ. Λόγω των περιορισμένων θέσεων του καταφυγίου, ο αριθμός ατόμων που μπορεί να φιλοξενηθεί στο καταφύγιο κυμαίνεται στα 5 άτομα ανά σύλλογο. Βέβαια, θα υπάρχει δυνατότητα οι υπόλοιποι ορειβάτες να διανυκτερεύουν σε σκηνές. Για την καλύτερη φιλοξενία, παρακαλούμε να μας στείλετε τον αριθμό των ατόμων, με ονοματεπώνυμο υποχρεωτικά, από κάθε σύλλογο που θα διανυκτερεύσουν στις εγκαταστάσεις του ΚΕΟΑΧ, και σε σκηνές το συγκεκριμένο διήμερο, το αργότερο μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2016 αποκλειστικά και μόνο στο e-mailxossparmos@gmail.com .
   Τέλος, το πρόγραμμα της συνάντησης καθώς και οι ορειβατικές διαδρομές θα σας ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνάντησή μας. Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας.

Με εκτίμηση
Οι διοργανωτές

Ο πρόεδρος του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας            Η Πρόεδρος του Χ.Ο.Σ. Σπαρμού
Γεώργιος Τριανταφύλλου                                                       Βικτωρία Νίκου


Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ. Κοκκινοπηλού                  Η Πρόεδρος του Χ.Ο.Σ. Σπαρμού
ΣωτήρηςΖιακούληςΑθανάσιος Γκόλτσιος


Στοιχεία Επικοινωνίας:
Χ.Ο.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Τηλ.: 6974-72.80.71 /info@xoselassonas.gr
Ο.Σ.Κ.Κ. ΚΑΛΛΥΒΙΩΝ ΤΗΛ.: 6974-04.09.27
Ε.Ο.Σ. ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΥ ΤΗΛ.: 6983-82.12.28
Χ.Ο.Σ. ΣΠΑΡΜΟΥ Τηλ.: 6937-26.17.89 / xossparmos@gmail.com